werkzaamheden

 

Demdio voert werkzaamheden uit zowel voor particulieren als voor bedrijven. We zijn gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van oude panden. Voor bedrijven zijn we gespecialiseerd in diversen montagewerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het installeren van luchtkanaal systemen, plaatsen van diversen kantoor meubilair. In principe is ons werkgebied onbeperkt en afhankelijk van de opdracht.
Demdio werkt zowel nationaal als internationaal.

Bedrijven:
Monteren van luchtkanaalsystemen; alle mogelijke montage- en aftimmerwerkzaamheden en standbouw voor bedrijven.


Particulieren:
Alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden, zoals verbouwen badkamers, wc, plaatsen keukens, metselwerk, monteren stuc- en gipsplaten, diverse timmerwerken zoals plaatsen tuinhuisjes. Alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft verzorgt Demdio.

We kunnen het gehele plaatje leveren dus inclusief slopen, leidingen verleggen (water, CV en luchtafzuiging), muren metselen, stucwerk, monteren badkamermeubels en accessoires. Ook kunnen wij kozijnen plaatsen en of vervangen inclusief glaswerk en dakramen installeren.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in buitengevelisolatie van (oude) panden.
Daarbij worden de gevels bekleed met isolatieplaten die van bewapening worden voorzien. Hierop wordt een keimlaag aangebracht welk vervolgens naar keuze afgewerkt kan worden met een speciale buitenverf, die vochtwerend- vuil- en waterafstotend is welk verkrijgbaar is in diversen kleuren. Uw buitengevel is als nieuw en voldoet aan de moderne isolatie-eisen.