projecten

 

Verbouwing garage tot luxe ruimte om heerlijk te relaxen

Dat een garage meestal een rommelhok is, is zonde als je ziet wat Demdio er van kan maken. Heerlijk relaxen in een sauna, je zelf douchen en dan lekker genieten. Een oud rommelig hok verbouwen wij tot een ruimte die deel van uw woning uit gaat maken en voor uren ontspanning zorgt.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
 
Plaatsen overkapping

Aan de gevel gemonteerde overkapping zorgt voor heerlijk genieten op een zonnige dag of zelfs een regenachtige. U blijft ten alle tijden droog en uw tuinzet kunt u gewoon laten staan. Demdio is ook het adres voor uw tuin-overkappingen.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
 
Renovatie badkamer

Een waar specialisme van Demdio is het renoveren van badkamers. Dit project zorgde dat een gedateerde badkamer weer een hededaagse uitstraling kreeg. Tevens van alle luxe voorzien. Compleet opgeleverd tot grote tevredenheid van de bewoners.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
 
Buitenkeuken met bar

Heerlijk genieten in de zomer van buiten bakken en braden. Gezellig aan de bar iets drinken. Komt er regen? Geen punt, Demdio heeft aan de buiten-keuken een overkapping gemaakt zodat u lekker droog kunt zitten. Multifunctioneel en als complete unit makkelijk te plaatsen. In iedere vorm leverbaar. Bel voor meer informatie.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
 
Dakspanten vervangen wegens verrotting van delen van de dakcontructie

In een oud pand waren delen van de dakspanten toe aan vervanging. Een specialistisch werk aangezien je aan de constructie van een huis komt. Voor Demdio echter geen punt. Door de vervanging kan de dakspanten kan deze constuctie er weer jaren tegen.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
 
Dicht metselen van raam en plaatsen van schuifpui

Demdio plaats hier een schuifpui op een nieuwe locatie in de gevel en laat tevens een venster vervallen door het af te sluiten. Verwarming wordt verplaatst en alles wordt gestuct. Hierna uiteraard een schone oplevering en genieten van het nieuwe uitzicht.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 

Realiseren van buitenbar en overkapping

Met Demdio kunt u nu extra genieten van zomerse dagen.
Demdio realiseert overkappingen, mooie buitenbars, pasklare buitenkeukens en zelfs lounche meubelen van steigerhout op maat gemaakt. Met Demdio kunt u nog vaker met ons Nederlandse klimaat buiten in uw tuin genieten en relaxen.

[klik op foto hiernaast voor meer]

Inrichting mede mogelijk gemaakt door : www.vancasterenmeubels.nl
Opknappen slaapkamer in oud pand

In een oude dijkwoning heeft Demdio een oude zolderruimte opgeknapt tot een luxe slaapkamer. Een mooi project wat tot tevredenheid van de bewoners is gerealiseerd.

[klik op foto hiernaast voor meer]


  
Zolderkamer omgebouwd tot extra slaapkamer met inbouwkasten

Een zolderkamer is omgebouwd tot een praktische ruimte met wastafel, inbouwkasten en een omkasting voor de ketel. Geen punt voor Demdio. Let vooral eens op de handige opbergruimte onder de schuine gedeelte van het dak. Erg praktisch. De eigenaren hebben er voor gekozen alles zelf te schilderen.

[klik op foto hiernaast voor meer]

Plaatsing luxe badkamer

Bij dit project werd door Demdio een luxe badkamer geïnstalleerd. Mooi, strak en modern is het eindresultaat tot grote tevredenheid van de klant waar het bij ons uiteindelijk om.

[klik op foto hiernaast voor meer]
 

 
Radiatorenombouw

Bent u het ook zo beu om tegen oude radiatoren aan te kijken die niet in uw interieur passen, Demdio heeft de oplossing. Wij bouwen radiatoren ombouwen op maat en elke vorm en kleur die u maar wilt.
Zelf afschilderen? Dat kan natuurlijk ook.

[klik op foto hiernaast voor meer]
Fabriekshal

Demdio heeft variatie voldoende in huis. Zo gaan we van een huiskamer of badkamer naar een grote fabriekshal voor het plaatsen van tussenmuren. Allemaal mogelijk bij Demdio en wij zorgen voor een perfecte afwerking.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
Renovatie Badkamer

Een geheel nieuwe badkamer van alle gemakken en luxe voorzien. Mooie wastafel, vrij hangend toilet, douchecabine en dit alles afgewerkt met een luxe radiator.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 
Renovatie oud appartement tot luxe penthouse

De complete renovatie door Demdio van een oud appartement tot een luxe penthouse is een project wat veel voldoening met zich mee brengt. Het resultaat mag er zijn en wederom heeft Demdio er een geslaagt project bij.

[klik op foto hiernaast voor meer]


    
Renovatie van bestaande badkamer

Dat een oude badkamer met toilet een geheel eigentijds ontwerp kan worden, bewijst wel dit project. Niet alleen voert Demdio de gehele verbouwing uit van breekwerk tot afbouw en oplevering. Maar verzorgt ook begeleiding in het ontwerp, advies en planning. Al met al staat Demdio voor een compleet pakket van idee tot realisatie

[klik op foto hiernaast voor meer]
 


  
Complete verbouwing van een luxe villa

De villa vertoonde bij aankoop veel achterstallig onderhoud. Er werd besloten tot een complete renovatie. Dit omhelsde sloopwerkzaamheden van al het bestaande sanitair, schrootjes plafond en delen van wanden, alsmede het doorbreken van enkele tussenwanden. Hierna werd er begonnen met de opbouw. Delen van alle installaties moesten worden vervangen cq uitgebreid. Het aanbrengen van nieuwe gipsplafonds en wanden alsmede het plaatsen van twee badkamers en een toilet behoorde tot de werkzaamheden. Het vervangen van buitenkozijnen en het plaatsen van een vernieuwde open.

[klik op foto hiernaast voor meer]
 

 
Verbouwing pand ‘s-Hertogenbosch

In 2003 is een pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch opgeknapt. De verbouwing bestond uit het slopen van allerlei kleine ruimtes tot één grote ruimte, het verleggen van CV-leidingen, waterleidingen en rioleringen, het verplaatsen van de trap, het egaliseren van de vloer, het metselen van een wand uit glazen bouwstenen, het aanbrengen van rachelwerk en gipsplaten. Stucen van de gehele ruimte en aanbrengen van een gips ornament op het plafond.

[klik op foto hiernaast voor meer]
 
 
Verbouwing badkamer

De werkzaamheden bestonden uit het geschikt maken van een bestaande kamer tot badkamer door aanleg van alle leidingen, riolering, cementvloer en tegelwerk, inclusief installatie sanitair.

[klik op foto hiernaast voor meer]

 


  
  
Buitengevelisolatie

Begin 2004 is begonnen aan een project om een oud dijkhuis in de gemeente Lith te voorzien van een buitengevelisolatie. Als eerste zijn de gevels vrijgemaakt van uitstekende zaken zoals spijkers, gaten in de gevel zijn dicht gemetseld, de gevels zijn voorzien van isolerende beplating, vervolgens is deze beplating voorzien van gaaswerk en een lijmlaag waarna de gevels afgestucd werden.

[klik op foto hiernaast voor meer]
   


   
      
Standbouw

Voor een beurs is een stand gebouwd tbv een klant die gespecialiseerd is in kantoormeubelen. De stand is geheel ontwikkeld, gebouwd en geplaatst door Demdio Bouw-Industrie-Service.


[klik op foto hiernaast voor meer]